dwarsfluitles emmen blokfluitles

Dwarsfluitles Emmen

Vanaf groep 3 kunt u uw kind opgeven voor blokfluitlessen.  Een keer in de week krijgt uw kind 20 minuten les. Mochten er genoeg aanmeldingen zijn kunnen we ook groepjes vormen. De groepjes bestaan uit maximaal 3 kinderen.  De lessen duren dan 30 minuten. Uw kind leert noten lezen en samenspelen. Mocht uw kind na één of twee jaar een andere instrumentkeuze willen maken dan is er een goede basis gelegd.

De dwarsfluitlessen zijn er voor zowel kinderen als volwassenen. Je hoeft er geen muzikale voorkennis voor te hebben dat je gemotiveerd bent is wel belangrijk. De lessen duren een half uur waardoor er genoeg ruimte is om ook aandacht te geven aan gehoortraining, samenspel en theoretische (basis)kennis. Het leren bespelen van het instrument gaat spelenderwijs, met behulp van moderne methodes krijgen leerlingen te maken met allerlei stijlen en stromingen.

Indien de leerling het wenst wordt de gelegenheid geboden tot het behalen van de landelijk erkende diploma’s van de KNFM, dit is geen must want uiteraard staat bij de lessen het plezier van muziek maken voorop.

Een ieder die zin heeft om muziek te gaan maken is bij mij van harte welkom.